КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), ЈУНСКИ НАСТУП КАБАРЕА „ГРБАВЕ ТАНГЕ ШОУ“

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) одржаће се наступ кабареа „Грбаве Танге Шоу“ 11. јуна у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ сали.

Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у наступу кабареа.

„Грбаве Танге Шоу“ је удружење уметника посвећено концептуалној комедији, настало у Београду 2011. године.

Основна идеја на којој се базира ова форма је комбиновање неколико класичних облика комедије као што су: Stand Up, хумористички сонгови, физичка комедија, импровизација, слем-поезија и скечеви. Перформанс „Грбавих Танги“ изгледа као програм у коме се поменуте форме смењују уз пожељно укључивање публике.

Стални чланови ове поставке су: Миодраг Стошић (станд уп, вокал), Ненад Јовановић (вокал, гитара, клавир), Јована Марић (вокал, гитара, даире), Милан Беадер (електрична и акустична гитара, пратећи вокал).

Од бројних наступа кабареа у Београду издвајају се наступи у „Удружењу уметника Србије“ и Дому културе „Студентски град“. Гостовали су у Параћину, Бечеју, Руми, Сопоту и Новом Саду. Такође, кабаре је одржао хуманитарни програм за организацију деце са посебним потребама „Наша деца“.

Више о ККС-у и овогодишњем програму можете погледати на овом линку.

Please follow and like us:
Pin Share