КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), ДЕЦЕМБАРСКО ПЕСНИЧКО ВЕЧЕ

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) одржаће се песничко вече 11. децембра у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ сали. Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у поезији наших познатих песника Љиљане Црнић, Маја Даниловића, Новака Ђукића и Ане Марије Грбић.
Љиљана Црнић је објављивана у више од 70 зборника, алманаха и антологија у земљи и иностранству. Њене познате књиге љубавних песама су “Ником нећу рећи тко си ти”, “Машо, ме тога таре” и “Љубав песмом”. Мајо Даниловић је објављиван у преко 100 збирки, алманаха и антологија у Србији и иностранству. Неке од књига љубавних песама које је објавио су: “Док светом газим расуте пољупце”, “Макар то била слутња само”, “Воли ме пјесниче… као у пјесми, као у сну”. Новак Ђукић је објавио збирку поезије “Док седим на овој столици од глога” и “Златна пера и орлови”. Учествовао је у припреми неколико аматерских позоришних представа. Ана Марија Грбић је објавила збирку песама “Да, али немој се плашити”. Током вечери публика ће имати прилику да ужива у поезији и да се дружи са нашим познатим песницима.
Моле се диспанзерски пацијенти да приликом доласка оставе здравствену књижицу на шалтеру и нагласе да долазе на Културни круг средом.

Више о ККС-у и овогодишњем програму можете погледати на овом линку.

Please follow and like us:
Pin Share