КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), ФЕБРУАРСКИ КОНЦЕРТ КВАРТЕТА СЕНСАРТИКА

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) одржаће се концерт квартета Сенсартика 13. фебруара у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ Сали. Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у наступу Душанке Абрамовић, Соње Калајић, Небојше Јанковића и Миодрага Јанковића, који чине квартет Сенсартика.
Квартет Сенсартика је формиран од три некадашња члана секстета Quintecho (2004.-2009.) који је био познат српској јавности по оригиналним и виртуозним извођењима танго музике. Душанка Абрамовић флаутисткиња, Соња Калајић виолинисткиња и Небојша Јанковић виолончелиста, чине основну поставку овог састава који наступа и као трио и као квартет са додатком гитаре у искусним рукама Миодрага Јанковића. Чланови групе наступају као мултиинструменталисти тако да се поред наведених инструмената могу чути флаута, фрула, права столарска тестера, тамбурин, кастањете и маракас.
Моле се диспанзерски пацијенти да приликом доласка оставе здравствену књижицу на шалтеру и нагласе да долазе на Културни круг средом.

Више о ККС-у и овогодишњем програму можете погледати на овом линку.

Please follow and like us:
Pin Share